Hoe je baby van 0 tot 12 maanden doorslaapt

Susanne Willekes, Nederlands eerste gecertificeerde kinderslaapcoach, laat in Slaap!  zien dat je je baby kunt leren slapen. Ieder kind is daarbij uniek en vraagt een andere aanpak. Het kan zijn dat je baby moeite heeft met zelfstandig in slaap vallen, of doorslapen, of huilt bij het naar bed gaan. Susanne schept realistische verwachtingen over het slapen van je baby, hoe om te gaan met je eigen slaapgebrek, ze stelt ouders gerust en laat zien hoe je baby het veiligst slaapt. Wat kun je verwachten in het eerste jaar en hoe leer je je kind (door) te slapen zonder hem alleen te laten huilen?

Met veel informatie over hoe het slaappatroon van een baby eigenlijk werkt en heel veel praktische tools en tips kun je als ouder zelf je baby heel gericht coachen.

Hoe je kind van 1 tot 4 jaar doorslaapt

SLAAP! Voor dreumes en peuter is het vervolg op het succesvolle debuut van Susanne Willekes. Waar haar eerste boek zich richtte op hoe je je baby kunt laten doorslapen, komen nu de kinderen van 1 tot 4 aan bod. Want deze levensfase brengt weer nieuwe slaapproblemen én oplossingen met zich mee. Van "flesverslaafde" dreumes die driemaal per nacht staat te gillen om melk tot de peuter die zijn middagslaapje plotseling weigert. Maar of je kind nu niet meer in zijn eigen bed wil slapen, uit het ledikant klimt of last heeft van nachtmerries: dit boek biedt de tips, tricks en tools om ook jouw dreumes of peuter beter te leren slapen.

 

MET ALS DOEL SLAAP VOOR HET KIND.......EN ZIJN OUDERS